Ми маємо власну філософію і користуємося принципом «ЗРОБИ ВСЕ САМ, БО НІХТО КРАЩЕ ЗА ТЕБЕ НЕ ЗРОБИТЬ». Ось тому від самого початку, від орання землі під посів зерна до доставки сиру вам додому ми робимо особисто.
Як ми тримаємо наших кізочок і корівок, дивіться у розділі «Наші тварини». А на цій сторінці ми розкажемо про технології. Сири ми вчилися робити у Франції, на такій самій маленькій козиній фермі з маленькою сироварнею. Подорожували ми багато, побачили більше 11 ферм – великих і маленьких, але всі зі своїм виробництвом. З-поміж усіх ми обрали найкращу. Сировар Марк із дружиною — наші добрі друзі, вони з нами співпрацюють і зараз.